HomeOver onsAssetmanagement

Assetmanagement

Wegen, tunnels, viaducten, bruggen, vaarwegen, verkeers(management)systemen, elektronische of werktuigbouwkundige installaties. Zorgen voor optimale beschikbaarheid door het totale beheer en onderhoud van een object of areaal. Steeds meer opdrachtgevers vertrouwen dit volledig aan de markt toe. VolkerInfra Assetmanagement is hier het antwoord op.

Goed huisvader

Als ‘goed huisvader' zorg dragen voor een waardevol bezit van de opdrachtgever. Dat is assetmanagement. En dat is meer dan onderhoud alleen. Bij een kapotte bruglamp bijvoorbeeld eerst maatregelen treffen om de veiligheid van de scheepvaart te waarborgen en dan pas tot herstel overgaan. Bij VolkerInfra Assetmanagement denken we servicegericht en functioneel in plaats van enkel technisch.
Assetmanagement

Beschikbaar en betaalbaar

Onderhoud op de juiste plek, op het juiste moment. Het doel: optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid tegen de laagste kosten over de gehele levenscyclus. VolkerInfra Assetmanagement implementeert probabilistisch risicogestuurd beheer en onderhoud. We bundelen kennis en kunde voor een integrale aansturing van multidisciplinaire projecten.

Prestatiegericht portfolio

Vliegtuigopstelplaatsen. De snelweg A1/A6 Diemen - Almere. Vaarwegen en sluizencomplexen in Noord-Brabant en Limburg. Een blik op ons portfolio leert dat VolkerInfra Assetmanagement zorgt voor duurzaam beheer en veilig onderhoud voor een aantal grote, langdurige contracten met onder andere Rijkswaterstaat, Schiphol en diverse provinciën. We zijn marktleider op ‘natte' onderhoudscontracten.

Meer weten?Contact »
+